Rizespor Denizli`ye hazırlanıyor

Rizespor Denizli`ye hazırlanıyor

Teknik Direktör Mustafa Denizli zorlaşan ligde zorlukları aşacak güce ulaşmaları gerektiğini söyledi.

PTT 1 Liginde zirve mücadelesi veren Yeşil Mavili ekibimiz kendi sahasında oynadığı Bolu ve Kartal maçlarını 6 puan ile kapatarak hafta sonu oynayacağı Denizlispor hazırlıklarına başladı. Yeşil Mavili ekibim Teknik Direktörü Mustafa Denizli ligin daha da zorlaşacağını zirveden kopmaların yaşanacağını söyleyerek” Hiçbir maç kolay olmayacak, artık alt sıralarda ki takımlar daha çok mücadeleye dayalı futbol oynayacaklar” dedi.

       LİG ZORLAŞIYOR

-Teknik Direktör Mustafa Denizli son 10 haftaya girdiklerini söyleyerek” Bundan sonra lige daha çok ısınan ve daha çok mücadele eden takımlar zirveye konacaklar. Artık şans faktörü ortadan kalkacak. İyi mücadele eden, galibiyeti isteyen ve kondisyonunu iyi ayarlayan takımlar zirve mücadelesinin içinde olacaklar, ligin alt sıralarında yer alan takımların mücadelesi daha çok olacak” dedi.

        FUTBOLUN ÜSTÜNE KOYMAK ZORUNDAYIZ

-Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli zorlaşacak olan ligde futbolun üzerine ekleme yaparak yollarına devam etmek zorunda olduklarını söyleyerek” Son iki haftada 4 gol attık ve gol yemeden yolumuza devam ettik, futbolcularımın performanslarını artırması gerek, bundan sonra daha iyi olmak zorundayız. Biz gücümüzü artırdıkça taraftarımızda desteğini artırmalı, artık lig daha da zor bir hal alacak” dedi.

       PROGRAM BELLİ OLDU

-Pazar akşamı Denizlispor ile oynayacak olan Yeşil Mavililer de program belli oldu, Cuma günü 13.30 da İstanbul a uçacak olan yeşil mavililer akşam 19 uçağı ile Denizli ye geçecekler ve çalışmalarına Cumartesi günü Denizli de devam edecekler. Pazar akşamı oynanacak olan maç sonrası İzmir e geçecek olan Rizespor Pazartesi günü İzmir den Trabzon a uçacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.