Rizespor Diyarbakır Gitti

Rizespor Diyarbakır Gitti

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası 2. Tur maçı için Ankara üzerinden Diyarbakır'a gitti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında salı günü Çaykur Rizespor deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un konuğu olacak.

Yeşil-Mavili takım bugün Ankara aktarmalı Diyarbakır şehrine giderek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Tesislerinde son antrenmanını yaptıktan sonra yarın saat 14.30'daki maç saatini bekleyecek.

Fazla forma şansı bulamayan futbolculardan kurulu bir kadro ile Diyarbakır deplasmanına gittiklerini belirten, Çaykur Rizespor kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı "Diyarbakır maçı kadromuzda Uche, Jallow, Loria gibi sürekli ilk on birde şans bulan oyuncularımızı dinlendirmek için kafileye dahil etmedik. Hedefimiz bu kupa maçından galip dönmek. İyi bir takımız. Oynayan oynamayan oyuncularımız çok özverili ve kaliteli oyuncular. Kadromuz geniş ve yeterli. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Her zaman söylediğim gibi taraftarımızın desteği ile her şeyin üstesinden gelecek güçteyiz. Bizi yeter ki desteklesinler" dedi.

Öte yandan sezon başında sözleşmesi devam etmesine rağmen ek ücret isteyen ve verilen farkı beğenmeyen sonrasında kulüp bulamayıp tekrar takımda kalan forvet oyuncusu İlyas Çakmak ilk kez 18 kişilik kadroda yer bularak Diyarbakır'a gitti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.