Rizespor - Göztepe Dostluk Toplantısı yapıldı

Rizespor - Göztepe Dostluk Toplantısı yapıldı

21. Eylül 2011 günü İzmir Rizeliler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Göztepeli taraftarlarımızı davet ederek Rizespor - Göztepe Maçı öncesi bir dostluk toplantı düzenlemiştir.

Toplantında Göztepe Yalı Derneği Adına Behçet Şenözhür,Tolga Canlısoy, Göztepe Yankiler Derneği Adına Orçun Yaprak, Nevzat Timur ve diğer Göztepeli taraftarlar hazır bulunmuşlardır. Göztepeliler Derneği Başkanı Mutlu Aydemir ve Göztepe Taraftarlar Derneği Başkanı Rıdvan Tekin önceden belirlenen programları sebebiyle toplantıya katılamayacaklarını iletip bu güzel toplantıyı desteklediklerini beyan ettiler.

Toplantıda ilk sözü alan İzmir Rizeliler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Yıldırım Göztepe Taraftarını Rizeliler olarak ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını İzmir'de ki Rizelilerin Göztepe'ye sempati duyduklarını hatta içlerinde Göztepe Tribününe koşturan Rizelilerinde olduğunu, bu maçında dostluk havasında geçeceğini inandığını ifade etti. Göztepe Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür Göztepeliler olarak bu sene Fair Play'e aday olduklarını Denizli maçında başlayan deplasman gidilen şehrin taraftarlarıyla dostane ilişkiler kurulmaya yönelik hareketlerin Rize deplasmanında devam edeceğini belirtti.

Toplantı esnasında Rize Belediye Başkan Yardımcısını arayan Yusuf Yıldırım, Rize'ye gelecek olan Göztepe Taraftarlarının en iyi şekilde misafir edilmesini söyledi. Ayrıca Göztepe Taraftarının şehri gezmesi ve yemek ihtiyacını en iyi şekilde karşılaması için Kentin ileri gelen yönetici ve esnaflarıyla da konuşan Rizeliler Dernek Başkanı Yusuf Yıldırım Göztepe Taraftarının ulaşım konusu sıkıntısında Rize otobüs firmalarını arayarak Göztepe taraftarının Rize'ye ulaşımı konusunda da yardımcı oldu. Göztepe taraftarlarını Rize'ye götürüp getirecek olan otobüsünü kişi başı fiyatı 110 tl olarak belirlendi.

Toplantı sonunda iki tarafın yöneticileri birbirlerine forma hediye ederek dostluğu pekiştirdiler.

Toplantı sonrasında Göztepe Yankiler Derneğinden Ferhat Taşdelen'e ulaşan Rizespor Atmacalar grubu Göztepe taraftarını en güzel şekilde ağırlayacaklarını beyan etmişlerdir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.