Rizespor - Manisaspor Maçının Ardından

Rizespor - Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 30. haftasında Çaykur Rizespor kendi sahasında Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor taraftarı maça yoğun ilgi gösterirken, tribünlerde yaklaşık 15 bin seyirci yerini aldı.

Her iki tarafında istediğini gerçekleştiremediğini belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Manisa’nın tek hedefi kazanmaktı. Ama Manisa’ya beklide kazanmak yetmeyecekti. Çünkü önünde çok zor maçları var. Maçın kısa özeti kaybettiğimiz bir puana aşırı üzüldük. Ama kazandığımız bir puana da aşırı sevindik. Oyun içinde ve dışında taraftarımız sakin davranmalı. Burası bir futbol kenti olacaksa sahaya atılan cisimlere gerek yok. Herkes hata yapar, hakem yapar, biz yaparız, rakip yapar. Bu takım ligin en büyük mücadele eden takımı. Bir çok futbolcusu ligin 18. Haftasında kart sınırında geldi ve halen böyle devam ediyor. Bir bardak su atsak sahaya ne olur kime ne yapabilirsin. Biz taraftarımızı tribünde istiyoruz. İptal edilen bir golümüz var. Kanat toplarında önce yardımcıya bakarım. Yardımcı golü verdi ama sonra iptal etti. Ama nedenini bilmiyorum. Mutlaka bir sebebi vardır. Bu tip maçlar kolay değil baskısı zor maçlar. Dolayısıyla hata payı zaman zaman olacaktır. Rizespor için şu an iyi bir görüntü var. Son haftalardan bende oynanan futboldan çok memnun değilim. Kaybettiğimiz iki puana üzüldük ama bir puana sevindik” diye konuştu.

DENİZLİ, FENERBAHÇE'NİN BENFİCA EŞLEŞMESİNİ YORUMLADI
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi Yarı Final’de Benfica ile eşleşmesini yorumlayan Mustafa Denizli, “Benfica çok iyi bir statta maçlarını oynuyor. Fenerbahçe daha öncede Benfica ile karşılaştı. O günkü maça bakılınca farklı kaybettiği maçtan sonra gol averajı ile elenmişti. 180 dakika oynanan maçlarda bir tahminde bulunmak zor. Türkiye bunu çok yaşadı. Türkiye bunu Galatasaray’da Fenerbahçe’de Beşiktaş’ta Milli Takımda yaşadı. Tek maçlar da Türkiye’nin başarı grafiği oldukça yüksektedir. Benfica her ne kadar formda olursa liderse, yenilmezliği 36 maç ise bunlar çok önemli veriler ama bunların hiç biri Fenerbahçe maçına taşınmaz. İnşallah taşınmayacaktır” şeklinde konuştu.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Sezer maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Rakibimiz buraya puan farkını kapatmak için geldi. Taraftara iyi bir futbol seyrettirdik. İkinci yarıda daha iyiydik. Bizi bu maçta destekleyen muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu senenin en iyi taraftarı tribündeydi. Şampiyonluğa giden takımımızın taraftarına hep ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
Kaybedilen iki puan için üzgün olduğunu belirten Çaykur Rizesporlu oyuncu Orhan, “İki puan kaybettik ama bir puan aldık. Bu bizim için kötü değil. Aradaki puan farkı kapanmadı. Ligin sonuna bir hafta daha yaklaştık. Bu sezon süper lige yükseleceğiz” açıklamasını yaptı.

MANİSASPOR CEPHESİ
İki takım içinde önemli bir maç olduğunu söyleyen Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Üç puan parolası ile geldik. Maçın genelinde iyi oynadık. On kişi kaldıktan sonra çok iyi mücadele ettik. Sonra sahada dokuz kişi kaldık. Dokuz kişi bile maçı alabilirdik. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Lig bitmedikçe her şey değişebilir. Oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Manisasporlu oyuncu Hüseyin maç sonrası şunları söyledi:
“Puan farkını kapatmak için gelmiştik. Rizespor’dan çok üstün oynadık. 2-3 haftadır penaltımız verilmiyor. Anormal hatalar yapılıyor. Bu maçta kırmızı kartlara bakıldığında basitlerdi. Hakeme bağlıyorum. Hiç tolerans tanımadı. Son dört haftada istediğimiz hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum.”
Manisasporlu oyuncu Murat ise, “Kazanmaya gelmiştik. Bir hafta boyunca bunun için hazırlandık. Taraftarlara iyi maç seyrettirdik. Kazanmak istiyorduk. Dört hafta sonunda bütün maçlarımızı alıp süper lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.