Rizespor transferdeki eksikliğini kabul etti!

Rizespor transferdeki eksikliğini kabul etti!

Transfer komitesi başkanı Deniz, “Transferde geç kaldık ama bunun nedenleri var” dedi

Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz, transferde geç kaldıklarını ama bunun nedenlerinin olduğunu söyledi. Transferde geç kalmalarının ilk nedeninin teknik kadro değişikliği olduğunun altını çizen Deniz, "Biz öncelikle Mustafa Denizli ile devam edeceğimizi düşünerek onun kararını bekledik. Görevi bırakmasından sonra her şey değişti. Ardından Rıza Çalımbay ile anlaştıktan sonra yeni bir liste oluşturarak transfere başladık. Listedeki yerli ve yabancı oyuncular arasında büyük elemeler yaptık. Futbolcuların yapılarını tek tek inceledik. Çünkü yerli olsun yabancı olsun her futbolcu Rize'de başarılı olamıyor. Birçok konuda sıkıntı yaşanıyor" dedi.

UYUM SAĞLAMALI
Bir futbolcuyu transfer etmek için birçok şartın bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Koray Deniz, "Rizespor olarak bu güne kadar yerli yabancı 10 oyuncu transfer ettik. İstediğimiz oyuncuları aldık. Biz öncelikle Rize'ye uyum sağlayacak isimlere baktık. Transferde çok büyük uğraşlar veriyoruz. Çünkü hem takıma hem de şehre uyum sağlayacak isimleri tercih ediyoruz. Aldığımız her oyuncunun takıma faydalı olup uzun süre devam etmesini istiyoruz. Tabi işin birde ekonomik boyutu var. Bütün bu unsurları bir araya getirerek olabilecek en iyi transferler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

SABIRLI OLSUNLAR
Transfer komitesi başkanı Koray Deniz, yeşil-mavili camiadan ve taraftardan transfer konusunda biraz daha sabırlı olmasını isteyerek, "Hocamızın istediği doğrultusunda yerli ve yabancı 5 oyuncu daha transfer edeceğiz ve bunların biri kaleci olacak. Avusturya kampı süresi içinde 3-4 transferi bitirip kadromuza dahil edeceğiz. Kimsenin merak etmesin, endişe duymasın Süper Lig'de başarılı olacak uyumlu bir ekip kuruyoruz" dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.