Rizespor U18`den Gol Şov: 5-2

Rizespor U18`den Gol Şov: 5-2

14-18 yaş arasında toplam beş kategoride oynanacak olan Coca-Cola Akademi Ligleri`nde 2011-2012 sezonu bugün yapılan maçlarla başladı.

Çaykur Rizespor U14 ve U15 Futbol takımları sezonun ilk maçında Pazarspor ile karşılaşırken, U18 takımı ise K.Erciyesspor ile mücadele etti.

Pazarspor 0-3 Ç.Rizespor (U14)

Pazar ilçe stadında oynanan günün ilk maçında, U14 Ç.Rizespor Pazarspor U14 takımını 3-0 yendi. Karşılaşmanın gollerini; Samet, Enes ve Şükrü Burkay kaydetti.

Pazarspor 1-1 Ç.Rizespor (U15)

Pazar ilçe stadında oynanan günün ikinci karşılaşmasında takımlar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Pazarspor U15 takımın golünü Muhammet atarken, Ç.Rizespor U15 takımın golü ise Burak Can’dan geldi.

Ç.Rizespor 5-2 K.Erciyesspor (U18)

Rize Güneysu ilçe stadında oynanan U18 müsabakasında yeşil mavili gençler konuk ettiği K.Erciyes’i gole boğdu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Ç.Rizespor maç sonunda 5-2 ‘lik farklı bir skor elde etti. Ç.Rizespor’un attığı beş golün ikisini penaltıdan Erdi, diğer golleri ise; Muhammet Emre, Ahmet Mumin Papaker ve Recep Yanık kaydetti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.