Rizespor'da Kalpar Dönemi Bitti

Rizespor'da Kalpar Dönemi Bitti

Çaykur Rizespor'da Hüseyin Kalpar dönemi kapandı.

Çayku Rizespor’un Mehmet Cengiz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Kaplar, tatlı bir basın toplantısı olmayacağını belirterek sözlerine başladı. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Kaplar, bugün itibariyle Çaykur Rizespor’daki görevini tamamladığını belirterek şöyle konuştu:

   “İlk devreyi çok iyi bitirdik. İkinci devrede çok daha iyi olabiliriz inancı ile çalışmaya başladık. Fakata bu inancımız gerçekleşmedi. Gerçekleşmediği zaman her şeyden önce şahsım çok fazla üzüldü. Böyle bir kulüpte çalışmak mutluluk vericiydi. Bana bu mutluluğu yaşatan başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Üzüldüğüm konu böyle bir yönetime başarısızlık yaşamak oldu. Onlara layık olmaya çalışsam da bunu başaramadığımı düşünüyorum. Bunun sorumluluğunu da tek başıma üstüme alıyorum. Rizespor bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Başarısız olmaktan dolayı Rizespor camiasından özür diliyorum ve burada görevimi noktalamak istiyorum.” dedi.

   Kaplar, “Bu işte illaki birileri gelecek birileri gidecektir. Önemli olan Rizespor’un başarısıdır. Biz başarılı olamadık. Kulübün önünü açmak için bir adım attık. Herkese teşekkür ederim. Biz buraya kadar yapabildik.” dedi.

  Çaykur Rizespor Yönetici Muharrem Kasap’ta Kalpar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kasap, teknik direktör arayışlarına başladıklarını belirterek en kısa sürede bir isim üzerinde uzlaşacaklarını belirtti. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.