Rizespor'da Transfer Hareketliliği

Rizespor'da Transfer Hareketliliği

Rizespor Kartal’dan forvet Önder Çengel ile prensipte anlaştı. Fahri, Ragıp, Fatih ve Ali Çamdalı ile görüşmeler sürüyor

Bank Asya 1. Lig’in ilk yarısını 2. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor’da transfer taarruzu başladı. Yeşil-Mavililer bir süredir görüştüğü Kartal’ın gurbetçi oyuncusu forvet Önder Çengel ile prensipte anlaşarak el sıkıştı. Karadeniz ekibi Beşiktaş’tan Mehmet Akyüz’ü de transfer etmek istediğinden Önder’in transferi Mehmet’in karanını bildirmesinden sonra netlik kazanacak. Beşiktaş’ın golcü oyuncusuna süper ligden de teklifler olduğundan Rizespor’un bugün Önder ile anlaşma yapması bekleniyor. Ara transferde kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan Rizespor’un 3 futbolcuyla da anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Teklifte Bulundular

Yeşil-Mavililer, Adanaspor ile yollarını ayıran Fahri Tatan ile yaptığı görüşmelerin sonuna geldiği ve tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağladığı bildirildi. Daha öncede 2 kez Rizespor’da forma giyen Fahri’nin transferi birkaç gün içinde netlik kazanacak. Atmaca’nın transfer listesinde bulunan ve Kalpar’ın da özelikle alınmasını istediği Denizlispor’dan Fatih Yiğen ile Ragıp Başdağ ile yapılan görüşmeler olumu geçti. Kulüplerinden ayrılan Fatih ve Ragıp ile prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi. Rizespor’un kadrosuna dahi etmek istediği bir başka oyuncu olan Ali Çamdalı için de kulübü Orduspor’a resmi teklifte bulunuldu.

Sık Dokuyacaklar

Transferle bizzat ilgilenen Ç.Rizespor başkanı Metin Kalkavan, süper bir takım olacaklarını belirterek, “Bunun içinde İstanbul’da yoğun bir çalışma içindeyiz. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Hüseyin hocanın verdiği rapor doğrultusunda defans, orta saha ve forvete güçlü oyuncular alacağız. İlk yarıda defans ve orta sahada sıkıntılar yaşadık. Bu sorunları ortadan kaldıracağız. Sakatlığından dolayı ilk yarıda oynayamayan Serhat Akyüz’de 2. devrede bizim için yeni bir transfer olmuş olacak. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Alacağımız isimler takıma güç katıp katkı sağlayacaklar” ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.