Rizespor`dan Ali Adnan yalanlaması

Rizespor`dan Ali Adnan yalanlaması

SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor Kulübü, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası`nda Irak Milli Takımında mücadele eden Ali Adnan`ı İstanbul`a getirdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıkladı. Tüm bölge ve ulusal sitelerde manşetlere taşınan haber üzerine Ç.Rizespor kulübü bir yanlış anlaşılmanın olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası`nda Irak Milli Takımında mücadele eden Ali Adnan Kadhim’le görüşmelerinin sürdüğünü ancak henüz bir anlaşma sağlanmadığını açıkladı. Söz konusu futbolcunun İstanbul’a getirildiği iddialarının doğru olmadığını belirten Deniz, “Şuanda Ali Adnan ile görüşmelerimiz devam ediyor ancak anlaşılmış bir durum yok. Kendisi İstanbul’da değildir. Bir yanlış anlaşılma olmuştur. Görüşmelerimiz sürüyor anlaşma olması halinde bunu kamuoyuna duyururuz”

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Ali Adnan’la görüşmelerinin sürdüğünü ancak futbolcunun İstanbul’a getirildiği yönündeki bilginin doğru olmadığını söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.