Rizespor’u süper yapacak takım kuruyoruz!

Rizespor’u süper yapacak takım kuruyoruz!

Yeşil-Mavililer’in gelecek sezon Süper Lig’e çıkması için güçlü bir kadro oluşturmayı planladıklarını belirten Teknik Patron Korukır, “Süper bir takım oluşturuyoruz” dedi

1.Lig’deki ekiplerimizden Ç.Rizespor’un yeni Teknik Direktörü Engin Korukır, başta transfer olmak üzere bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı. 12. adama mesaj göndererek transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Korukır, “Taraftarımızın en ufak bir şüphesi olmasın. Bizi hedefimize ulaştıracak oyuncuları kadromuza katacağız. Başarı içinde transfere kale ve defanstan başladık. Çünkü Rizespor’un geçen sezon en büyük sıkıntısı defanstaydı” dedi.

ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRIYORUZ
Transferde önceliklerinin kalenin yanı sıra sağ ve sol bek ile defansın göbeği ve orta sahanın ortası olduğunun altını çizen Engin Korukır, “İlk hedefimiz bu mevkileri kaliteli ligin yükünü taşıyacak oyuncuları almak. Bunları hallettikten sonra diğer mevkilere geçeceğiz. Yerli ve yabancı kaliteli isimleri kadromuza katmalıyız. Yönetimle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Eksik bölgelere oyuncu alacağız. Bu konuda titizlikle çalışıyoruz. Cenk Ahmet’ın kalmasını istiyorum. Cenk eğer ‘Ben Süper Lig’de oynamak istiyorum’ derse, yerine onun kadar önemli oyuncu alırım” dedi.

CENK AHMET GİTMEZ
Korukır, “Ben Cenk Ahmet’in gideceğini tahmin etmiyorum. Takıma çok faydalı olacak bir oyuncu, gitmesini de asla istemiyorum. Bikoko ve Jallow’un gidecekleriyle ilgili söylentiler var. İkisiyle de bir sıkıntı yok. Bunlar için Rizespor’a resmi bir transfer teklifi gelmiş değil. Gidecek gibi görünmüyorlar. Bikoko ve Jallow, 32 gol atmış. İyi anlaşıyorlar. Kesinlikle kalmalarını istiyorum” dedi.

Günebakış gazetesi


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.