Rizespor’un bitirim ikilisi

Rizespor’un bitirim ikilisi

Çaykur Rizespor'un durdurulamayan "Bitirim İkilisi" Jallow ve Bikoko, Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligdeki 30 takıma bedel...

Bank Asya 1. Ligin 11. haftasını 23 puanla maç fazlasıyla zirvede kapatan Çaykur Rizespor'da forvet oyuncuları Jallow ve Bikoko rakip kalecilerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Son olarak Denizlispor filelerine 3 gol gönderen Bikoko & Jallow ortaklığı ligde 11. hafta itibariyle 15 gole ulaşarak 11. haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Ligde yer alan 35 takımın 30'una bedel.

Yeşil Mavili iki futbolcu attıkları gollerle Çaykur Rizespor'u zirvede tutarken gol krallığında da emin adımlarla ilerliyor. Bikoko'nun 8, Jallow'un 7 gole ulaştığı 11. haftada rakip filelere toplam 15 gol gönderme başarısını gösteren Bitirim ikiliyi Süper Ligden sadece 3 takım geçebildi.

Fenerbahçe ve İstanbul B.B.'nin bir gol fazla attığı Bitirim ikili, 17 gollü Trabzonspor'un iki gol gerisinde kaldı. Bitirim ikilinin Süper Ligdeki 4 takımla gol sayısı ise eşit (Galatasaray, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Sivas)

Çaykur Rizespor'un mücadele ettiği Bank Asya 1. Ligde ise Çaykur Rizespor'un usta ayakları Jallow ve Bikoko gol sayısı bakımında sadece iki takımın gerisinde kaldı. Yeşil Mavililerin kaydettiği 20 golün 15'ine imza atan iki oyuncu kendi liglerinde 17 gollü Kayseri Erciyesspor ve 16 gollü Bucaspor'un gerisinde kalırken Kasımpaşa ile aynı gole sahip.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.