Rizespor'un Hocası Yılmaz Vural Olacak

Rizespor'un Hocası Yılmaz Vural Olacak

Rize’de çalıştığını belirten Vural, “Rizespor yöneticileri ile alışılagelmişin dışında bir görüşme yaptım. Farklı bir anlayışları var. Ben de Türk futbolu için bunu olumlu buldum.

Giray Bulak ile yolların ayrılmasından sonra Teknik Direktör arayışlarına giren Çaykur Rizespor dün Reha Kapsal, Oğuz Çetin ve Yılmaz Vural ile görüştü. 3 gündür birçok hoca ile görüşen Yeşil-Mavililerde yeni hocanın kim olacağının bugün belli olacağı ifade edildi. Transfer komitesi hocalarla yaptığı görüşmeyi tamamladıktan sonra Metin Kalkavan başkanlığında bir araya gelip çıkan sonuçları masaya yatırıp değerlendirdi. Bununla birlikte gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi.

VURAL KONUŞTU
Çaykur Rizespor’un görüştüğü hocalar içersinde yer alan Yılmaz Vural günebakış’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha öncede Rize’de çalıştığını belirten Vural, “Rizespor yöneticileri ile alışılagelmişin dışında bir görüşme yaptım. Farklı bir anlayışları var. Ben de Türk futbolu için bunu olumlu buldum. Başkan ve yöneticiler bana Rizespor’un Süper Lig’e çıkmasının çok önemli olduğunu ve bunun içinde iyi bir takım oluşturmak istediklerini söylediler. Beni tercih ederlerse Süper Lig’e çıkmak içine elimizden geleni yaparız” dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.