Sadri Şener'den fıkra gibi cevap

Sadri Şener'den fıkra gibi cevap

Sadri Şener, gündemdeki konularla ilgili soruları cevaplarken adeta Karadeniz fıkrası gibi yanıtlar verdi.

Başkan Şener, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahalarında oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediye maçında elektriklerin neden kesildiği sorusuna, 'Çocuklar fişi yanlış yere takmış.' deyince gülüşmelere neden oldu.

Espritüel kişiliği ve ciddi olaylarda bile verdiği esprili cevaplarla adından söz ettiren Başkan Şener, Habertürk TV'de yayınlanan "Takımdan Ayrı Düz Koşu" programında, uzun süre unutulmayacak açıklamalar yaptı.

Inter maçı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki yenilgiyi değerlendiren Şener, "Belediye maçında da müthiştik. Ama çocuklar bu programa alışkın değillerdi galiba. Herhalde konsantre mi olamadılar." dedi.

Seyircilerden gelen "Şampiyonluk kupasını ne zaman alacaklar" sorusunu da yanıtlayan Şener, "Şampiyonluk Kupası'nı alabilmek için Fenerbahçe'nin bir ceza alması lazım. Ama yıl sonunda bu açıklanacak. Ceza alır almaz bilmiyorum." diye cevap verdi.
"TRABZONSPORLULAR VE FENERBAHÇELİLER'İN DİKKATLİ OLMALARI LAZIM"

UEFA'nın kararıyla Şampiyonlar Ligi'ne katıldıklarını söyleyen Şener, "Bu soruları sormak doğru değil bence. Trabzonsporlular ve Fenerbahçeliler'in dikkatli olmaları lazım." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un Inter maçı öncesi Trabzonspor yöneticisi Recep Denizeri aramasını da değerlendiren Şener, "Ali Koç ile Recep Denizeri iyi arkadaştırlar. Bize göre Türk futbolunun geleceği daha genç isimlere emanet edilmeli. Ali yaptığı için doğal karşılıyorum. Ali'ye bu konuda teşekkür ediyoruz." dedi.
"BUNDAN KİMSE ALINMASIN"

Şampiyonlar Ligi'ne katılma kararını rüyasınızda görseydiniz inanır mıydınız? sorusuna ise Şener şu yanıtı verdi:
"TÜRKİYE'Yİ İYİ TEMSİL EDECEĞİZ"

"Karışık duygular içerisindeydik. UEFA Avrupa Ligi elemesi için İstanbul'a gelen Atletic Bilbao'lu yöneticilerle yemekteydik. Bizim stat bakımda olduğu için maçı İstanbul'da TT Arena'da oynayacaktık. Sonra otele giderken Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Bey telefon etti. Sevindik tabi. Bundan da kimse alınmasın. Türkiye'yi iyi temsil edeceğimiz konusunda eminiz. Fenerbahçeliler'in de buna çok fazla tepki koyması doğru değil. Bu böyle icap etti. Yıllar da böyle geçip gidiyor. Yumuşak geçiş oldu."
"ELEMANLAR FİŞİ YANLIŞ YERE TAKMIŞLAR"

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maçtaki elektirik kesintisinin nedeninin sorulması üzerine Şener, Karadeniz fıkralarına taş çıkaracak bir cevap verdi.

Trabzon'da sezon öncesinde düzenlenen Gençlik Olimpiyat Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerinin yapıldığı Hüzeyin Avni Aker Stadı'nın lig maçlarına hazırlanma çalışmalarına da dikkat çeken Başkan Şener, yaşanan elektrik kesintinin nedenini, "Elemanlar fişi yanlış yere takmışlar. Bundan dolayı böyle bir şey oldu. Bir daha olmayacak." ifaleriyle açıkladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.