Sahne sırası Trabzonspor'un

Sahne sırası Trabzonspor'un

Beşiktaş'tan sonra Trabzonspor da UEFA Avrupa Ligi'nde sahne alıyor. Bordo-mavili takım 2. tur ilk maçında bugün Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşılacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, saat 22:05 oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde sınav sırası Trabzonspor'da... Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı grubu 3. tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Bordo-mavililer, 2. tur ilk maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'da kart cezalısı Zokora, sakatlığı bulunan Vittek ile daha önceki takımı Bursaspor'da Avrupa Kupası maçı oynayan Volkan Şen oynayamayacak. Devre arasında transfer edilen Olcan ise eski takımı Gaziantepspor ile sadece ön eleme turunda mücadele ettiği için forma giyebilecek. Karadeniz ekibinde Serkan, Alanzinho ve Glowacki, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Bordo-mavili takım maç için son çalışmasını yaparak kampa girdi. Son antrenmana Zokora ve Vittek katılmadı.

PSV Eindhoven, son lig maçında sakatlanan 18 yaşındaki genç oyuncusu Zakaria Lebyad'den yoksun Trabzon'a geldi. 21 kişilik kadro ile gelen Hollanda temsilcisinde sakatlığı geçen Georginio Wijnaldum ve genç oyunculardan Depay, Najah ve Koch kadroya dahil edildi. Sakat olan Pieters, Tamata ve Engelaar ise Hollanda'da kaldı. PSV, Trabzon'a geldikten sonra Avni Aker Stadı'nda yaptığı çalışma ile maçı beklemeye başladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.