SAMSUNSPOR’UN HOCASI MARKUS GİSDOL OLDU. TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN SAMSUNSPOR, ALMAN TEKNİK DİREKTÖR MARKUS GİSDOL İLE SEZON SONUNA KADAR ANLAŞTI

SAMSUNSPOR’UN HOCASI MARKUS GİSDOL OLDU. TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN SAMSUNSPOR, ALMAN TEKNİK DİREKTÖR MARKUS GİSDOL İLE SEZON SONUNA KADAR ANLAŞTI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Alman Teknik Direktör Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar anlaştı.

SAMSUN (İHA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Alman Teknik Direktör Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar anlaştı.

20 takımlı Süper Lig'de son sırada bulunan Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'ndan boşalan koltuğa Alman teknik adam Makus Gisdol'u getirdi. Samsunspor'dan konu hakkında yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük konusunda 54 yaşındaki tecrübeli Alman çalıştırıcı Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Yeni bir yapılanma içerisine giren ve daha önce Futbol Direktörlüğü görevine Fuat Çapa'yı getiren kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Markus Gisdol ile el sıkıştı. Son olarak 2021-2022 sezonunda Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova'yı çalıştıran Gisdol, Almanya Bundesliga'da görev aldığı Hoffenheim, Hamburg ve Köln kulüplerinde 200'ün üzerinde maça çıktı. Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, milli maç arası nedeniyle yarın Antalya'da başlayacak kampta takımımızın başında olacak. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Teknik direktörlük kariyerine Almanya'nın Hoffenheim takımında başlayan Markus Gisdol burada geçirdiği 4 sezonda Bundesliga'da 96 maçta 35 galibiyet, Hamburg'da 2 sezonda 52 maçta 16 galibiyet, Köln'de 53 maçta 14 galibiyet ve son olarak çalıştırdığı Rus ekibi Lokomotiv Moskova'da ise 11 maçta 2 galibiyet aldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum