Şener: Parayı verin Burak'ı alın

Şener: Parayı verin Burak'ı alın

Sadri Şener, 10 Temmuz'a kadar Burak Yılmaz'ın durumunun belli olacağını kaydetti.

Avrupa'ya satmaya sıcak baktıkları oyuncularını sarı kırmızılı kulübe verebileceğini söyleyen Şener, "Yerli, yabancı fark etmez. Yeter ki istediğimiz parayı ödesinler" dedi.

Trabzonspor defterini kapatmaya hazırlanan ve yeni bir maceraya yelken açacak olan Burak Yılmaz'ın transferi belirsizliğini korurken bordo mavili kulübün Başkanı Sadri Şener, Hürriyet'e konuştu...
10 TEMMUZ'A KADAR BURAK'IN DURUMU BELLİ OLCAK

Avrupa kulüpleri dışında Galatasaray'dan da teklif alan milli golcüyü, sarı kırmızılılara satabileceğini söyleyen Şener, 10 Temmuz'a kadar Burak Yılmaz'ın durumunun belli olacağını kaydetti. Golcü futbolcunun artık Trabzon'da kalmasının zor olduğunu ifade eden Şener, şunları söyledi:

- Burak Yılmaz son dönemlerde dikkat çekici bir çıkış gösterdi. Bordo mavili forma altında çok başarılı oldu. Özellikle de geçen sezon çıtayı bir hayli yükseltti. Şampiyonlar Ligi ve Milli Takım'daki performansıyla, Avrupa kulüplerinin takibine girdi.
ŞENER : ZORLA GÜZELLİK OLMAYACAĞINI ANLADIK

- Golcümüzün 5 milyon Euro ve sonraki satışından yüzde 25 pay karşılığında yurtdışına satışına izin vereceğimi söyledim. Aradan zaman geçti. Burak bize geldi ve "Trabzon'da kalmak istemiyorum" dedi. Zorla güzellik olmayacağını anladık.

- Burak Yılmaz'ı daha önce Avrupa'ya satmaya sıcak bakıyorduk. Ancak, Galatasaray da kendisini istiyor. Yurtiçinden de ciddi bir teklif gelirse kendisini Galatasaray ya da başka bir kulübe satarım. Yeter ki istediğimiz parayı versinler.
TRABZONSPOR'DA EGEMEN BURAK SELÇUK ÇOK

- 10 Temmuz'a kadar Burak Yılmaz'a süre verdik. O da teklifleri değerlendirecek ve bir karar verecek. Bizimle ya kendisi ya da anlaştığı kulüp temasa geçecek. Yurtiçi veya dışı farketmez. Oturup konuşacağız. Bir şekilde bu işi bitireceğiz.

- Bizde daha çok Egemen Korkmaz, Selçuk İnan gibi yetenekler var. Burak Yılmaz da gitse bir şey değişmez. Zirvede olmaya devam edeceğiz. Burak için Lazio daha önce devredeydi. Lokomotif Moskova da kapımızı çaldı ve şu an onlarla da görüşme halindeyiz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.