Sercan Kaya Son Noktayı Koydu

Sercan Kaya Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon takımından Eren Albayrak ile birlikte Ç.Rizespor’a transfer olan Sercan Kaya, kendisi hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili son noktayı koydu.

Ç.Rizespor’un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Sercan, son günlerde eski takımı Trabzonspor’lu BrezilyalıAlanzinho’ya karşı takas edilecek söylentilerine karşı ; “Yok öyle bir şey, bana veya menajerime iletilen bir teklif yok. Kulüpler kendi arasında bir görüşme veya iki teknik adam bir görüşme yapmışsa onu bilemem” ifadesini kullandı.

Mustafa Reşit Akçay’a Ulaşamadım !

Ç.Rizespor’un beş yıl aradan sonra süper lige çıkmasında üst düzey pay sahibi olan Sercan Kaya, eski hocası Mustafa Reşit Akçay’ın Trabzonspor teknik direktörlüğü görevine gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, Mustafa hoca’nın genel olarak telefon kullanmadığından bir türlü kendisine ulaşıp, tebrik edemediğinden dert yanarak, buna karşı 1461 Trabzon takımının idari menajerini arayarak onun aracılığı ile eski hocasını tebrik ettiğini söyledi.

Yüz Şeklimi Değiştiremem!..

Spor yazarı Selim Denizalp’in Ç.Rizespor taraftarlarının “ Sercan Rize’de mutsuz bir görüntü veriyor” , yeşil-mavili taraftarların bu tip söylentilerine karşı sen neler söylemek istersin, gerçekten Sercan Rize’de mutsuz mu ? sorusuna karşı, başarılı futbolcu şu cümleleri kullandı:

Bundan Daha Büyük Mutluluk Var Mı ?

“ Asla yok öyle bir şey. Benim yüzşeklim bu. Ben bunu değiştiremem. İnsanların fiziki yapısı ile hükme, karara varmamak lazım. Ben 1461 Trabzon’da forma giyerken de böyleydim, Ç.Rizespor forması altında da bu görüntüdeydim. Mutsuzluk söz konusu olmaz . Bundan daha büyük mutluluk mu olur. Ligi Şampiyon tamamladık. Takım halinde hak edilen bir zafer elde ettik. Yeşil-mavili taraftarlara kendi adıma söz veriyorum. Önümüzdeki sene süper ligde Sercan Kaya’lı Ç.Rizespor fırtına gibi başlayacak”şeklinde konuştu.

Tatilde Çalışıyorum, Lige Bomba Gibi Gireceğiz

Başarılı futbolcu geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte gideceği Belçika’ya vize sebebiyle gidemediğini,İzmir’de tatiline devam ettiğini belirterek, bu ayın 24’üne Antalya’ya geçerek tatilinin bir kısmını orda tamamladıktan sonra 1 Temmuz’da Bolu’da başlayacak olan kampa katılacağını, yeni sezon öncesi tatilde sabah ve akşam olmak üzere çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.