SEYHAN BELEDİYESPORLU HENTBOLCULAR DEPLASMANDA RİZE TEMSİLCİSİ GÜNEYSU KULÜBÜ’NÜ 41-30 GİBİ FARKLI BİR SKOR İLE YENDİ

SEYHAN BELEDİYESPORLU HENTBOLCULAR DEPLASMANDA RİZE TEMSİLCİSİ GÜNEYSU KULÜBÜ’NÜ 41-30 GİBİ FARKLI BİR SKOR İLE YENDİ

Seyhan Belediyesporlu hentbolcular deplasmanda Rize temsilcisi Güneysu Kulübü’nü 41-30 gibi farklı bir skor ile yendi.

Türkiye Erkekler Hentbol birinci lig A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Seyhan Belediyespor deplasmanda Rize temsilcisi Güneysu Kulübü’nü 41-30 gibi farklı bir skor ile yenerek haftayı mutlu kapadı.
Rize Güneysu takımı karşısında iyi bir oyun sergileyip müsabakayı farklı bir galibiyet ile tamamladıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımı teknik sorumlusu Gürçin Can, “Sporcularımızı ortaya koymuş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Haklı bir galibiyet elde ettik. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Adana’mızı süper ligde temsil etmeye kararlıyız. Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bu desteğin karşılığı mutlaka şampiyonluk olmalıdır” dedi.
Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı 29 Mart’ta deplasmanda 1955 Batman Belediyespor kulübü karşılaşacak. Mavi-beyazlılar 1 Nisan’da Adana’da Van takımını konuk edecek. Bu iki karşılaşmanın ardından grup maçları sona erecek ve gözler play-off müsabakalarına çevrilecek.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.