Şimdi Rizespor Zamanı!

Şimdi Rizespor Zamanı!

‘’Şimdi RİZESPOR Zamanı’’ isimli klip çok beğenildi…

Çaykur Rizesporumuzun taraftar sorunu herkesçe malum. Bu konuyu çözmeye çalışan taraftarlarda ellerinde ne geliyorsa yapıyor adeta gecesini gündüzüne katıp bu sorunu çözmeye çalışıyor.

İnternet siteleri ve sosyal paylaşım sitelerinden organiza olmaya çalışan taraftarlar konya maçı öncesi daha sıkı bir çalışma yapıyor. Takımın istekli futbol oynaması, takımın ligdeki konumu, üstüste alınan 2 galibiyet ve kısmen yakalanan havayı iyi değerlendirmek isteyen taraftarlar ‘’ki bu taraftarlar sadece takımı televizyonlardan izleyip maça dahi gitme zahmetinde bulunmayan taraftarlardan değil aksine her maça giden ve daha fazla taraftar gelmesi içinde çaba harcayan bir taraftar topluluğundan bahsediyoruz’’  etkinliklerle, paylaşımlarla ve videolarla maça kadar taraftarın heyecanını üst seviyede tutmaya çalışıyor.

Bu videolardan biride ‘’Şimdi RİZESPOR Zamanı’’ isimli video. 30 Ekim Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Çaykur Rizespor-Konyaspor maçı öncesi taraftarı harekete geçir amacıyla hazırlanan bu güzel klibi sizlerle paylaşmak istedik.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.