Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Liderlik Koltuğunu Sağlama Aldı

Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Liderlik Koltuğunu Sağlama Aldı

SMART HOLDİNG ÇAYELİSPOR, BÖLGESEL AMATÖR LİG 10. GRUP'TA LİDERLİK KOLTUĞUNU SAĞLAMA ALDI. SMART HOLDİNG ÇAYELİSPOR 2 - 0 KİREÇHANESPOR

HABER: MUSTAFA YÜCEL YAZICI

 

Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta liderlik koltuğunu sağlama aldı. Çayeli İlçe Stadı'nda oynanan müsabakada, ev sahibi ekip Trabzon Kireçhanespor'u konuk etti.

guneysuspor-12-001.jpg

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda Smart Holding Çayelispor'un oyuncuları sahneye çıktı. 49. dakikada Oktay Gümüş'ün attığı golle öne geçen Çayelispor, üstünlüğünü sürdürmek için mücadele etti.

ceyelispor-12.jpg

86. dakikada Halil İbrahim Cenik'in kaydettiği golle skoru 2-0'a getiren Çayelispor, önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla birlikte puanını 37'ye çıkaran Çayelispor, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı ve rakiplerine karşı avantajını korudu.

ceyelispor-13.jpg


Smart Holding Çayelispor'un bu önemli galibiyeti, takımın şampiyonluk yolundaki kararlılığını ve gücünü bir kez daha ortaya koydu. Futbolseverler, takımlarının performansıyla gurur duyarken, Çayelispor'un liderlik koltuğunu sürdürmesini heyecanla kutluyor.

 

TOPLU SONUÇLAR

bolgesel-amator-lig-10-grup.jpg

 

 

BÖLGESEL AMATÖR LİG 10. GRUP PUAN DURUMU

bolgesel-amator-lig-puan-durumu.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.