Stjepan Tomas: '' Bu Hafta Eski Tempomuzu Yakalayacağız''

Stjepan Tomas: '' Bu Hafta Eski Tempomuzu Yakalayacağız''

Süper Lig 11’inci haftasından Fatih Karagümrük ile karışılacak olan Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürüyor. Basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan teknik direktör Stjepan Tomas, ‘’ Bu hafta inşallah toparlayıp eski tempomuzu yakalayacağız'' dedi.

Cumartesi günü Fatih Karagümrük ile deplasman karşı kaşıya gelecek olan Yeşil-Mavili ekip hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz tesislerini gerçekleştirildiği idmanla çalışmalarını tamamlayan Çaykur Rizespor deplasmandan galip ayrılmak istiyor. Geçen hafta Galatasaray karşısında kötü futbol ile farklı skorla ayrılan ekip eksiklikleri giderip tempoyu artırmak istiyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Stjepan Tomas, ‘ve i’Karagümrük Tecrübeli yi oyuncuya sahip bir takım. Topla oynayan pas yapan takım cezalandırır. Bu çok hafta çalıştık. Galatasaray maçında biraz agresif oyun eksiğimiz vardı. İnşallah bu hafta bu agresif oyun eksiliğimizi giderip bunu sahaya yansıtacağız. Bizim eksiğimiz vardır. Remyy Son iki maçta ilk 11’de başlamadı. Bu yüzden bizde hücumda eksik kaldık.  Biz iyi giderken 3 hafta oynamamız kötü oldu. Bu hafta inşallah toparlayıp eski tempomuzu yakalayacağız. Remyy ve Fernando bu hafta takıma kaldı. Bizde yeni oyuncularla cumartesi günü iyi bir oyun ortaya koyacağız’’ diye konuştu.

 

KUPADA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ.

Uşakspor’u 6 golle geçen Çaykur kupada varlığını sürdürmek istiyor. Geniş bir kadroya sahip olduklarını belirten Teknik direktör Thomas, takımda koronavirüs’e yakalanan oyuncuları olmazsa şanslarını daha yüksek olduğunu dile gertirdi. Tomas, ‘’ Rizespor Bizim bir geniş kadromuz var. Bu kadromuz da Uşakspor’a karşı güzel bir performans gerçekleştirdik. Kupaya devam etmek istiyoruz. İnşallah Kovid’den dolayı oyuncumuz eksik olmaz. Kupaya devam edebiliriz.’’ Dedi.   

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.