Tavşanlı Linyitspor 1 Rizespor 2 Maç Özeti ve Golleri

Tavşanlı Linyitspor 1 Rizespor 2 Maç Özeti ve Golleri

Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç Özeti ve Golleri

  Bank Asya Birinci Lig'in 24. haftasında Rizespor Kütahya deplasmanında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 Mağlup etmeyi başardı.  Yeşil Mavililere 3 puanı getiren golleri Bikoko ve Cenk Ahmet kaydetti. Ferhat ise skorü belirleyen golü ev sahibi ekip adına Çaykur Rizespor filelerine bıraktı.

  Çaykur Rizespor Giray Bulak Yönetiminde 2. maçına çıkarken galibiyet sevincinide bu maçta yakaladı.
  Deplasmanda 3 puanla gönmeyi başaran Yeşil Mavili temsilcimiz Tavşanlı galibiyeti ile puanını 38'e çıkardı. TKİ Tavşanlı linyitspor ise 28 puanda kaldı.






TKİ Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç Özeti Ve golleri. Tavşanlı Linyitspor Rizespor'a 2-1 Mağlup oldu. Tavşanlı Linyitspor evinde Rizespor'a 2-1 yenildi. Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç Özeti ve Golleri. Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç Özeti izle. Lİnyitspor 1 Rizespor 2 maç özeti ve golleri. Tavşanlı Linyitspor 1 Rizespor 2 Maç özetini izle. İşte Lİnyitspor Rizespor maçının golleri. Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç özeti ve golleri izle. Tavşanlı Linyitspor evinde Rizespor'a mağlup oldu. Rizespor puanını 38'e çıkardı. Tavşanlı Linyitspor 28 Puanda kaldı. Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç özetini İzle. İşte Tavşanlı Linyitspor-Rizespor Karşılaşması. TKİ Tavşanlı Linyitspor 1 Çaykur Rizespor 2 Maç özeti ve golleri izle. TKİ Tavşanlı Linyitspor 1 Rizespor 2 Maç özeti ve golleri izle. Tavşanlı Linyitspor Rizespor'a mağlup oldu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.