Tolga Real Madrid'i reddetti

Tolga Real Madrid'i reddetti

Tolga Zengin, bir süredir kendisini takip eden İspanyol devi Real Madrid'den gelecek olan teklifin önünü kesti.

Özellikle, Avrupa maçlarında gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çeken Tolga Zengin, İspanya devi Real Madrid'in kıskacına Athletic Bilboa ile oynanan maçta takıldı. Daha sonra takibe alınan başarılı kaleci Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter maçında yaptığı başarılı kurtarışlarla İspanya temsilcisinin gündemine oturdu.

9 yıl 3 ay gibi bir süredir Trabzonspor'un en uzun süreli formasını giyerek Bordo-mavili takıma olan bağlılığını gösteren Tolga Zengin, Real Madrid'den gelebilecek olan teklifinde önünü kestiği öğrenildi.

Real Madrid'in kalecisi Ilker Casillas ve Antonio Garrido'nun arkasında üçüncü kaleci olarak yer almak istemeyen deneyimli kalecinin Trabzonspor'da kalmayı tercih ettiği öğrenildi. Real Madrid'in kendisini araştırmasından gurur duyan Tolga, İspanya temsilcisi yerine kariyerine Trabzonspor'da devam etmesinin daha doğru olacağı kararını verdiği belirtiliyor.

Bu yüzden başarılı kalecinin Real Madrid'in gelebilecek transfer teklifinin önünü kestiği ve olası transferi rafa kaldırdığı ifade edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.