trabzon gururla sunar burak yılmaz!

trabzon gururla sunar burak yılmaz!

Geçen yıl 19 golle ligin en golcü Türk oyuncusu..Bu yıl da Trabzonspor’un ligdeki 7 golünün de altına imza attı. Milli Takım’ı da Play-Off’a taşıdı. Ve Burak durmaya hiç niyeti yok; “Başka bir arzunuz?”

TARTIŞMASIZ 1 NUMARA

Tüm Türkiye artık kabul ediyor: Türkiye’nin en büyük golcüsü Burak Yılmaz. Geçen yıl attığı 19 golle en fazla gol atan Türk oyuncu olan ve Trabzonspor’un şampiyonluğu son saniyeye kadar kovalamasını sağlayan Burak Yılmaz, bu yılda hem takımını hem de Milli Takımı sırtlamaya devam ediyor. Ligde ilk 5 haftada Trabzonspor attığı 7 golün de tamamına imza atan Burak Yılmaz, Milli Takımı da Play-Off’a taşıyarak “1 numara” olduğunu gösterdi.

AYNEN DEVAM

Azerbaycan karşında attığı golle Türkiye’yi 2012 Avrupa Şampiyonası için Play-Off maçı oynamasını sağlayarak Trabzonspor’un değil Türk futbolunun en iyi golcüsü olduğunu herkese kabul ettiren Burak Yılmaz, yeni zaferler için hazır. Burak, “Benim işim gol atmak. Bundan sonra da hem takımımım hem de Türkiye’nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Yapacak daha çok işim var. Bunun için aynen devam edeceğim” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.