Trabzon’a yıldız yağacak

Trabzon’a yıldız yağacak

Ocak’ta Devler Ligi için yıldızları Trabzon’a getirmeyi planlayan Bordo-Mavililer’in listesinin başında Gignac, Rus golcü Pavlyuchenko ve Faslı O.Assaidi var.

ŞENER TAKİPTE

Trabzon’a Ocak’ta yıldız yağacak. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bordo-Mavililer, bu hedefe ulaşılırsa özellikle forvet hattına Avrupa’dan önemli bir isim katmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda sezon başında da istenilen Marsilya’nın ünlü golcüsü Gignac’ın liste başı olduğu, Başkan Sadri Şener’in bu transfer için menajerler ile maliyet araştırması yaptırdığı ifade edildi.

ROMAN AYRILIYOR

Bordo-Mavililer’in Gignac’ın yanı sıra Totetham’dan ayrılacağını açıklayan ve Teknik Patron Şenol Güneş’in kadrosunda görmeyi çok arzuladığı Rus golcü Roman Pavlyuchenko’nun da liste başına yazıldığı ifade edildi. Trabzonspor’un bu iki yıldızın yanında Hollanda Ligi’nde bu sezon fırtınalar koparan Heerenveen’in Faslı golcüsü Oussama Assaidi'yi yakın takibe aldığı öğrenildi.

2 KALİTELİ YABANCI

Heerenveen formasıyla çıktığı 8 maçta 5 kez fileleri havalandıran 23 yaşındaki Faslı golcüyü de golcü listesine ekleyen Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkılması durumunda kesenin ağzını açarak en az 2 kaliteli yabancı kadroya katıp, yerli takviyelerle de ikinci yarıya hem ligde hem de Avrupa’da iddialı girmek amacında.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.