trabzonspor avrupa umudunu yitirmedi

trabzonspor avrupa umudunu yitirmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda kendi saha ve seyircisi önünde CSKA Moskova ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Avrupa yolundaki umudunu yitirmedi. Rus ekibiyle birlikte 5'er puana sahip olan Bordo-mavililer Avrupa şansını sürdürdü

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda kendi saha ve seyircisi önünde CSKA Moskova ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, Avrupa yolundaki umudunu yitirmedi. Rus ekibiyle birlikte 5'er puana sahip olan Bordo-mavililer Avrupa şansını sürdürdü.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de CSKA Moskova ile 0-0 berabere kalarak çok önemli bir fırsatı kaçırdı ancak Avrupa ümidini yitirmedi. Grupta CSKA Moskova ile aynı puanlara sahip olan Trabzonspor, Avrupa'da ilerleme hedefini kendi evinde oynayacağı İnter ve deplasmanda oynayacağı Lille maçlarına bıraktı. Bordo-mavililer bir üst tura yükselme adına son iki maçta ortaya koyacağı performans yanında CSKA Moskova'nın oynayacağı maçlarda büyük bir önem arz
ediyor.
Trabzonspor karşısında ilk maçı evinde 3-0 kazanan Rus temsilcisi aynı puan ve averajla Bordo-mavili ekibin bir basamak üstünde yer aldı. İnter ise Lille'i 2-1 yenmesi Bordo-mavili ekibin işine yaradı. İtalya temsilcisi 9 puana ulaşarak gruptan çıkmada büyük bir aşama kaydederken, Lille ise 2 puanda kalarak Avrupa umutlarını zora soktu.
İtalya devi İnter ile Trabzon'da oynayacağı karşılaşmada alacağı puan ya da puanlarla Şampiyonlar Ligi şansını sürdürecek olan Trabzonspor, bir taraftan da Lille ile CSKA Moskova arasında oynanacak mücadelenin sonucunu bekleyecek. Bu maçlardan çıkacak sonuçların ardından Bordo-mavili ekibin Fransa'da Lille ile oynayacağı karşılaşma daha da büyük bir önem kazanacak.

DİREKTEN DÖNDÜK
Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler ise golsüz beraberlikle sonuçlanan Trabzonspor - CSKA Moskova karşılaşması sonrası sonucu birinci sayfalarına ve spor sayfalarına taşıyarak geniş bir şekilde yer verdi.
Karadeniz gazetesi birinci sayfasında "Yok Böyle Bir Şans" derken spor sayfasında ise "Direkten döndük" başlığını kullandı. Karadeniz'den Günebakış gazetesi ise birinci sayfasında "Bu Gruptan Çıkarız" başlığını atarken spor sayfasında ise "Kaçan Balık Büyük Oldu" başlığını attı. Taka gazetesi ön sayfasında "Sonuna Kadar Savaşacağız" başlığına yer verirken, spor sayfasında ise " Biraz'da Şans Olacak" başlığını attı. Kuzey Eksperes gazetesi ise birinci sayfadan "Direğe Takıldık" başlığını atarken spor
sayfasında ise "İlk Yarıda Ofsayda, İkinci Yarıda İse Direğe Takıldık" başlığına yer verdi. İlk Haber gazetesi ise birinci sayfasından "Kazanamadık Ama Kaybetmedikde" derken, spor sayfasından ise "Direkten Dönen Şans" başlığını attı. Türksesi gazetesi ise spor sayfasından "Fırtına CSKA'yı Yıkamadı" başlığını attı. Hizmet gazetesi ise "10 Kişiye Rağmen Sonuç Yok" başlığını kullandı.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.