Trabzonspor ile istanbul büyükşehir belediyespor 10. randevuya çıkıyor

Trabzonspor ile istanbul büyükşehir belediyespor 10. randevuya çıkıyor

Trabzonspor ile istanbul büyükşehir belediyespor 10. randevuya çıkıyor

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla ligde 10. kez karşılaşacak. Bordo-mavililer, taraftar desteğini arkasına alarak İstanbul'da oynadığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi.
Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 9 lig maçında Trabzonspor'un rakibi karşısında üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bordo-mavili takım, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, deplasmanda rakibi ile oynadığı 4 maçı da kazandı. İstanbul'da rakibi ile oynadığı maçlarda büyük taraftar desteğini arkasına alan Bordo-mavililer hiç mağlup olmadı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçlarda Bordo-mavililer, attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.
İki takım arasında bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki oynanan karşılaşmayı Bordo-mavililer 1-0 kaybederek rakibi karşısında ilk mağlubiyetini almıştı. Söz konusu dönemde ise İstanbul ekibinin başında A Milli Takım Teknik Direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı bulunuyordu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.