Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor 7. Kez Karşı Karşıya Geliyor

Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor 7. Kez Karşı Karşıya Geliyor

Süper Lig 2020-2021 Sezonu'nun 3. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor, Medical Park Stadyumu'nda yarın karşı karşıya gelecek. 7. kez rakip olacak olan iki takım arasındaki 6 maçta bordo-mavililer 4, sarı-kırmızılılar ise 2 kez kazandı.

Süper Lig'de iki takım bugüne kadar 6 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 4 kez sahadan galip ayrılırken, Yeni Malatyaspor da 2 defa güle taraf oldu. Bordo-mavililer, attığı 11 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçları ise Trabzonspor 2-1 ve 3-1'lık skrolarla kazanmıştı.

Trabzonspor, Trabzon'da Rakibine Yenilmedi
İki ekip arasında Trabzon'da oynanan 3 maçta da Karadeniz ekibi rakibine yenilmedi. Söz konusu müsabakalarda bordo-mavililer, rakip ağları 8 defa sararken, kalesindeki 3 gole ise engel olamadı.

İki Takım da İlk Galibiyetini Almak İstiyor
Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor yarın oynayacakları maçla birlikte Süper Lig 2020-2021 sezonundaki ilk galibiyetlerini almayı hedefliyor. Bordo-mavili takım, ligin ilk maçında sahasında Beşiktaş'a 3-1 yenilirken, deplasmanda ise Denizlispor ile 0-0 berabere kalmıştı. Yeni Malatyaspor da deplasmanda Karagümrük'e 3-0'lık skorla kaybederken, evinde de Göztepe ile 1-1 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrılmıştı.


26 Eylül Cumartesi günü saat 19.00 başlayacak olan müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve İlker Takpak yapacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.