Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 1-0'lık skorla geçti

Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 1-0'lık skorla geçti

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Trabzonspor, Kasımpaşaspor'u tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor 1-0'lık skorla galibiyete ulaştı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 7. dakikada Olcan Adın kaydetti. Karşılaşmanın başında serbest vuruştan attığı harika golle Olcan Adın, bordo-mavili takımın galibiyete ulaşmasını sağladı. Trabzonspor iki haftalık beraberlik serisinin ardından galibiyet hasretini dindirirken; Kasımpaşa ise Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Trabzon'da istediğini bulamadı.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor puanını 12'ye yükseltti. Kasımpaşa ise 12 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanına konuk olacak. Kasımpaşa ise Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak.

GÜNEŞ 11'İNİ DEĞİŞTİRDİ!
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Trabzonspor'da, geçen haftaki Mersin İdmanyurdu maçı 11'ine göre 4 oyuncu değişikliğine gidildi. Bordo-mavili takımda Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de forma giyen Serkan, Celustka, Soner ve Janko, Kasımpaşa maçında ilk 11'de görev yapmadı.

Serkan ve sakatlığı bulunan Soner maç kadrosunda yer almazken Celustka ile Janko yedek soyundu. Güneş, Serkan'ın yerine Zeki Yavru, Celustka'nın yerine Mustafa, Soner'in yerine Alanzinho, Janko'nun yerine de Halil Altıntop'u sahaya sürdü.

FORVETLER VE 4 KAPTAN KADRODA YOK
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Slovak oyuncu Vittek ile Brezilyalı Henrique'i 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Güneş, forvette Mersin İdmanyurdu maçında hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Halil Altıntop'u 11'de sahaya sürerken geçen hafta ilk kez ilk 11'de oynattığı Janko'yu ise yedek soyundurdu.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan takım kaptanları Tolga, Giray ve Colman ile formsuzluğu nedeniyle Serkan Balcı, Kasımpaşa maçı kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Şenol Güneş, 4 kaptanının yokluğunda kaptanlık pazu bandını golcü olarak sahaya sürdüğü Halil Altıntop'a verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.