Trabzonspor, yarı finalde

Trabzonspor, yarı finalde

Trabzonspor teknik direktörü tolunay kafkas: “gruptan lider çıkmak çok önemliydi” medical park antalyaspor teknik direktör mehmet özdilek: “oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum”

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. hafta maçında sahasında Medical Park Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, grubu lider olarak tamamlarken, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takım olarak zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, grubu lider tamamlamanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Gruptan birinci çıkmak çok önemliydi. Ağır zemin ve saha şartlarına rağmen iki takımda mücadele etti. Oyuncularımın performanslarından memnunum. Ufak tefek eksiklerimiz var ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağız. Bu gayret içendeyiz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Yolumuz biraz uzun bir yol. Benim oynatmak istediğim oyun için biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.
Trabzonspor’un galibiyet golünü atan Marek Sapara ise “Güzel bir gol oldu ve galibiyet oldu. Kazanmak iki açıdan önemliydi. Yarı finali çıkmak ve özgüvenimizin yerine gelmesi açısından iyiydi. Mersin İdman Yurdu galibiyetin ardından bu galibiyet güzel oldu” diye konuştu.
Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman ise Medical Park Antalyaspor ile zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, “Avantaj bizdeydi, rakibimiz karşısında alacağımız bir beraberlik bile bize yetecekti. Hava koşulları bizi zorlasa da istediğimiz aldık” dedi.

ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını mücadeleden dolayı tebrik ettiğini belirterek, “Bizi üst tura çıkartacak sonuç buradan alacağımız galibiyet olacaktı. Oyuna iyi başladık ve iyi giderken rakibin bir atağında gol yedik. Rakibimizi kendi sahasına hapsederek oyunu kontrol etmeye çalıştık. Direkten dönen toplarımız oldu, golü bulabilseydik daha farklı bir maç olurdu. Zor bir süreçten geçerken oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan çok memnunum çok arzu ederek oynadılar ama olmadı. Eskişehirspor ile oynadığımız maç dönem noktası oldu bizim için. Bir üst tura çıkan Trabzonspor’u ve Eskişehirspor’u tebrik ediyorum. Artık bizim için önemli olan Gaziantepspor ile ligde oynayacağımız maç, bütün yoğunluğumuzu bu maça vereceğiz” dedi.
Medical Park Antalyaspor’un kalecisi Sammy maçtan sonra yaptığı açıklamada, ”Bugün bir hata yaptık ve bu hatadan golü yedik. Oyunun geneline baktığımız zaman takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maalesef bir hata yaptık ve onu da Trabzonspor değerlendirdi. Bu şekilde oynayarak devam etmemiz gerekiyor. İlerleyen haftalarda bu şekilde oynamamız gerektiğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.
Melih Gökçek (Tita) Trabzon’dan galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, “O şekilde konsantre olduk ama olmadı. Trabzonspor gibi bir takımı hata yaptığınızda bunu af etmiyorlar. Kupa bizim için bitti Trabzonspor’a başarılar dilmiyorum. Eskisi gibi kaldığımız yerden devam edeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.