Trabzonspor Yönetiminden 'Damping' çözümü

Trabzonspor Yönetiminden 'Damping' çözümü

Özellikle Şampiyonlar Ligi fiyatlarını gözden geçirecek yönetim, 'Pahalı bilet' mazeretini ortadan kaldırmakta kararlı. CSKA maçında Lille mücadelesine oranla yüzde 50 oranında bir indirime gidileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesi verirken de zaman zaman boşlukların göze çarptığı Avni Aker’de tablo yeni dönemde de pek değişmedi. Kombineler sonrasında gişeye bırakılan 10 bine yakın bilet, şu ana kadarki hiçbir karşılaşmada tam olarak tükenmedi. Yönetim özellikle Şampiyonlar Ligi maçları için Avni Aker’in tamamen dolacağını umut ederken, Lille sınavında da 2 binin üzerinde koltuk boş kalınca yeni bir alternatif fikir doğdu... Taraftarların sık sık dile getirdiği, “Zaten çok sık maç oynanıyor ve bir de biletler bu kadar pahalı olunca gücümüz yetmiyor” şikayetini dikkate alan Bordo-Mavili ekibin kurmayları, Avni Aker’i doldurmak için ‘indirim’ kararı aldı. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde, “Keşke 25 bine yakın bilete 50 bin talep olsa da kulüp başkanı olarak bunu karşılayamadığım için mahcup olsam” diyerek sitemini dile getirse de, Başkan Sadri Şener’in bu ‘damping’ hamlesinde belirleyici olduğu öğrenildi.

En ucuzu 100 TL idi

Lig maçlarında 30-50 TL arasında değişen en ucuz biletlerin fiyatları tekrar gözden geçirilirken, Şampiyonlar Ligi fiyatları ise büyük olasılıkla yarı yarıya indirilecek. Zira, Trabzonspor’un Lille ile oynadığı maçta en ucuz bilet fiyatı 100 TL olarak açıklanmıştı. Bu gelişmeyle beraber taraftarların jeste karşılık vererekr Avni Aker’i doldurması ve oluşacak coşkulu ambiansın takımı da pozitif yönde etkilemesi bekleniyor.   

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.