Trabzonspor zirveye yaklaşıyor

Trabzonspor zirveye yaklaşıyor

Trabzonspor son haftalarda aldığı galibiyetlerle adım adım zirveye yaklaşıyor

Sahasında oynadığı Bursaspor engelini kayıpsız geçerek zirve yolunda tırmanışa geçen Trabzonspor, 3 büyüklerin puan kaybettiği haftada da zirveye bir adım daha yaklaştı. Bordo-mavililer Medical Park Antalyaspor engelini de aşarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftası Trabzonspor'a yaradı. Zirvenin ilk 3 sırasını paylaşan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybı yaşadığı haftada Bursaspor engelini sorunsuz aşan Bordo-mavili takım zirveye bir adım daha yaklaştı. Trabzonspor, Galatasaray ile 13 olan puan farkını 9'a, Fenerbahçe ile 6 ve Beşiktaş ile de 3'e indirdi. Ligin ilk yarısında yoğun maç trafiği nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında yükselişe geçerken, Medical Park

Antalyaspor engelini kayıpsız geçerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Trabzonspor Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısında 24 puan toplarken, ikinci yarının ilk 7. haftalık bölümünde 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 18 puan topladı ve ligin ikinci yarısında en iyi çıkış yapan takım oldu. Bordo-mavili takım deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor engelini de geçerek Eskişehirspor, Ankaragücü ve Bursaspor galibiyetlerine yenisini eklemek istiyor.

TRABZONSPOR'DA OCAK AYINDA GÜLERKEN ŞUBAT AYINA İSE İYİ BAŞLADI

Trabzonspor Ocak ayında güldü, Şubat ayına ise iyi başladı. Oynadığı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 1 maç dışında istediği sonuçları alan Bordo-mavili takım Ocak ayını istediği gibi tamamladı. Trabzonspor Ocak ayında oynadığı 6 lig maçında 5 galibiyet elde etti. 1 yenilgi alan Bordo-mavili takım Zirat Türkiye Kupası'nda ise Güngörenspor yenerek kupada saf dışı bıraktı. Trabzonspor, Şubat ayına ise Bursaspor galibiyeti ile başladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.