Trabzonspor'da Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Trabzonspor'da Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenman ile devam ederken, takım kaptanı Tolga Zengin yaşadığı sakatlık nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor.

   Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Burak Yılmaz, Serkan, Giray, Zokora, Pawel Brozek, Cech, Glowacki ve Adrian ile sakatlığı bulunan Henrique katılmazken, Tolga Zengin doktor kontrolünde salonda çalıştı. Volkan Şen ise koşu yaptı. Zeki Ayvaz, Sercan Kaya ve Eren Albayrak ise A2 takımının Karabükspor ile oynadığı maçta forma giydikleri için çalışmada yer almadılar. A2 takımı ise Karabükspor'u Halil İbrahim ve
Sercan'nın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
   Eskişehirspor'la oynanan maçta sakatlık geçiren Tolga Zengin takımın dün akşam ve bugün yaptığı iki antrenmana katılamadı. Çalışmalarını doktor kontrolünde sürdüren Tolga, yapılacak kontrollerin ardından takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayacağı belirtildi.
Bordo-mavili futbolcular ısınma ve kondisyon çalışmasının ardından kenarlardan gelen ortalara şut çalışması yaptı. Futbolcuların isabetli vuruşları teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürürken antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.
Trabzonspor, hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.