Trabzonspor'da fenerbahçe hazırlıkları

Trabzonspor'da fenerbahçe hazırlıkları

Trabzonspor’da yenileri derbi heyecanı sardı

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında 24 Eylül Pazartesi günü deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Trabzonspor’da yeni transferleri zorlu maçın heyecanı sardı.
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi defterini Macaristan Temsilcisi Videoton karşısında erken kapatan Trabzonspor, Spor Toto Lig’de ise dış sahada Karabükspor ile 1-1 berabere kalırken Gaziantepspor’a ise 1-0 mağlup oldu. Evinde Sanica Boru Elazığspor’u 2-0 ve son olarak Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan bordo-mavili takımda yeni transferleri Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maçın heyecanı sardı.
Sezon öncesi transferde sessiz kalan ancak transfer döneminin bitmesine kısa bir zaman kala flaş isimlere imza attıran Trabzonspor’da bütün gözler Fenerbahçe ile oynanacak maça çevrildi. Bu sezon bordo-mavili takım 7 yeni ismi kadroya dahil ederken bu isimler bordo-mavili forma ile ilk kez derbi heyecanı yaşayacak. Teknik direktör Şenol Güneş ise takımın tecrübeli isimleri Zokora ve Halil Altıntop aracılığıyla takımın yeni transferlerine Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun atmosferini anlatıyor.
Bordo-mavili takımda Soner Aydoğdu, Yasin Öztekin, Emre Güral, Zeki Yavru, Bamba, Emerson ve Marc Janko gibi isimler farklı takımlarda büyük maç heyecanı yaşasa da, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde Trabzonspor forması altında ilk kez büyük bir maça çıkmanın heyecanını yaşayacaklar.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.