Trabzonspor'u çıldırtan karar

Trabzonspor'u çıldırtan karar

Galatasaray maçında kırmızı kart gören Zokora'ya 3 maç ceza verilmesi Trabzonspor'da infial yarattı. Başkan Sadri Şener "Disiplin Kurulu Başkanı'nın Fenerbahçeli olduğunu bilmeyen yok. Sabrımız zorlanıyor" dedi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Zokara'ya verdiği üç maçlık ceza Trabzonspor'u isyan ettirdi.

Çılgına dönen bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener şu ifadeleri kullandı: "Disiplin Kurulu başkanının (Halit Fahri Gültekin) Fenerbahçeli olduğunu bilmeyen yok. Bizim hangi konuda sabrımız yoklanıyor onu da anlamış değilim.

Fenerbahçe ile maç oynayacağız ve faul bile olmayan bir pozisyonda kırmızı kartla oyundan atılan oyunumuz bu kadar büyük ceza alıyor. Kafa atanlar, ayak kırmaya yönelik harekette bulunan bu kadar ceza almıyor.

FUTBOL AŞAĞILANIYOR

Zokora'nın hareketinin üç maç cezalık ne yaptığını bana bir hukukçu Allah aşkına açıklasın. Futbolu bu kadar aşağılamak, futbol sevgisini ayağa düşürmeye kimin hakkı var. Trabzonspor taraftarını tahrik etmek için mi uğraşılıyor." Sadri Şener Tahkim Kurulu'na gerekli itirazı yapacaklarını söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.