“Trabzonspor’un büyüklüğü taraftarından belli”

“Trabzonspor’un büyüklüğü taraftarından belli”

Trabzonsporlu futbolcu olcan adın: “amacımız başladığımız seriyi sürdürmek”

Orduspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen oynadığı futbol ve attığı golle galibiyette önemli rol oynayan Olcan Adın, Trabzonspor’un büyüklüğünün taraftarından belli olduğunu söyledi.
Avrupa dahil gittikleri her deplasmanda taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını, Hüseyin Avni Aker’e gelen Bordo - Mavililer’in ise coşkuyla kendilerini desteklediğini kaydeden Olcan, “Bu tablo Trabzonspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi gösteriyor” dedi. Trabzonspor’un kulüp yapısı, arkadaşlık ortamı ve oyuncu kadrosunun kendisine son derece uygun olduğunun altını çizen başarılı futbolcu, “Buraya gelmekle en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Şehre de alıştım. Evimde, sevdiklerimle mutluyum. Zaten futbolun dili bir. İşinize odaklanıp, beklentilerinizi doğru planlarsanız uyum süreci gibi bir sorun yaşamazsınız” diye konuştu.
Takımda son derece iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna işaret eden Olcan “Türk ve yabancı oyuncuların bu kadar iyi kaynaştığı, bir takım görmedim desem yeridir. Oyuncular idmandan çok önce tesislere gelip sohbet ediyor, oyun oynuyor, birlikte eğleniyor. Sıcak bir ortam var. Böyle bir takım oluşturmak kolay değil. Şimdi amacımız başladığımız seriyi sürdürmek” şeklinde konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.