Transferde İlk Bomba İçerde Patladı !

Transferde İlk Bomba İçerde Patladı !

Süper ligin yeni ekibi Ç.Rizespor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Nijerya’nın Enyimba of Aba takımından renklerine kattığı Uche Kalu ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak.

Hatırlanacağı gibi geçen sezon 12 maçta 9 gol atma başarısı gösteren Uche Kalu, ligde ilk devre oynanan Ş.Urfaspor maçında attığı muhteşem frikik golü sonrası sakatlanmış ve sezonu kapatmak zorunda kalmıştı.

Koray Deniz, Uche Kalu'ya izne git, bomba gibi geri dön talimatı verirken.

Devre arası sözleşmesi yabancı transferler için askıya alınan Uche Kalu, İstanbul’da ameliyat olmuş tedavi sonrası golcü futbolcu son iki ay Mehmet Cengiz tesislerine geri dönerek idmanlara çıkmıştı.

Katıldığı idmanlarda teknik direktör Mustafa Denizli’nin yakın ilgisi ve gözetimi altında eski gücüne kavuşan Uche Kalu, her fırsatta Ç.Rizespor yönetimine teşekkür ettiği, önümüzdeki sezon süper ligde yine Ç.Rizespor forması altında gollerini sıralayacağını deklare etmişti.

Yeşil-mavili takımın teknik patronu Mustafa Denizli’nin okey vermesi ile transfer çalışmalarına erkenden başlayıp, kolları sıvayan Ç.Rizespor yönetimi bonservisi Nijerya takımı Enyimba of Aba ile Uche Kalu için girişimlere başlayıp işi erkenden bitirdi.

Bu ikili önümüzdeki sezon birlikte olacak...

Ç.Rizespor bu futbolcu için Nijerya takımına 400,000 euro ödeyecek. 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak olan Uche Kalu, Ç.Rizespor’dan bir başka takıma transfer olması halinde Nijerya takımı yüzde 30 pay alacak.



HABER: SELİM DENİZALP

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.