Turgay Bahadır ezber bozdu

Turgay Bahadır ezber bozdu

Samsunspor deplasmanda Bursaspor'a 1-0 yenilirken maça damga vuran hareket Bursasporlu Turgay Bahadır'dan geldi.

Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor deplasmanda Bursaspor'a 1-0 yenilirken maça damga vuran hareket Bursasporlu Turgay Bahadır'dan geldi.

Mücadelenin 41. dakikasında Bursaspor Sestak ile golü buldu. Ancak gol sonrası Bursasporlu Turgay Bahadır'a hakem Kamil Abitoğlu'nun "top eline çarptı mı?" sorusunu sordu ve "Çarptı" cevabını aldı. Abitoğlu aldığı bu cevabın ardından Bursaspor'un golünü iptal etti.
ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI DA OLSA SÖYLERDİM

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Turgay Bahadır, "Herhalde bir futbolcunun başına bir kere gelir. İkili mücadeleye girerken topu görmedim. Havaya sıçradım top elime çarptı sonrasında golü attık ve sevindim. Ama Kamil hoca bana "eline çarptı mı?" dedikten sonra çarptı dedim. Gol de iptal oldu. Sonrasında gördüğüm sarı kart için üzüldüm. Sarı kart aslında gereksizdi. Dürüstçe sordu ben de dürüstçe söyledimi bilerek topa elle dokunmadım. Oyundan da çıkınca moralim bozuktu ama inanın Şampiyonlar Ligi maçında da olsaydı böyle bir pozisyon yine aynısını söylerdim. Bu arada Basser golü benim için attığını söylüyor. Allah ondan da razı olsun" şeklinde konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğurul Sağlam ise Turgay'ın fair-play'lik hareketi için şunları söyledi:

Hakem Turgay'a sorma ihtiyacı hissetti. İyi ki sormuş. allah razı olsun. Turgay üst düzey bir karakter örneği gösterip, sahalarda görülmeyen hareketi yapmasaydı birkaç gün uyuyamazdık. Böyle alınan galibiyetin bizim için anlamı olmazdı. Turgay eline değdiğini söyledi. İtirazını anlamadım, kendisine sordum. Eline çarptı mı dedim, 'Hocam çarptı' dedi. İyi dedim, geç oğlum. Ben itirazın niye sarı kart gösterdin, ben bunu söyledim, iyi niyet gösterdim konuşmasının itirazıymış. Biz böyle bir takıma ve böyle bir oyunculara sahip takımız. İki sene önce şampiyon olurken, fair play ligi şampiyonu da olduk. O yüzden ben Turgay'ın şahsında tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Sarı kartı gördü. İlk devre kötü bir performans sergiledi ondan çıkardık.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.