UYGUN: TAKIMDA GİDECEK KALACAKLARI BAŞKANLA BAKIP KARAR VERECEĞİZ

Çaykur Rizespor teknikdirektörü Bülent Uygun basın toplantısında konuştu. Uygun oynacakları 3 maçtan da galip ayrılmak istediklerini ifade etti. ve Gelecek sezon hakkında bilgiler verdi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun cumartesi günü Rize'de oynayacakları Malatyaspor antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Süper Lig'de oynadıkaları son 10 maçtan 5 galibiyet 2 beraberlik ve 3 'de mağlubiyet alan Rizespor'un teknik direktörü Bülent uygun, rotasyonun kendilerine yaramadıklarını çıkacakları son 3 maçtan da galibiyetle sahadan ayrılmak istediklerini dile getirdi. Uygun, '' 10 günde 3 maç daha oynayacağız. Ardından hayırlısıyla sezonu kapatıyoruz. İnşallah yeni sezonumuza, yeni planlarla Avrupa hedeflemiş olacak şekilde başkanımız ve yöneticilerimizle planlarımızı yapacağız'' dedi.

Transferlerle ilgili açılama yapan Uygun Takımdan gidecek oyuncuların Antep maçı sonrası netleşeceğini ifade ederek, '' Antep maçı sonrası Başkanımız ve yönetim kurulumuzla beraber oturacağız. kimlerin gidip gitmeyeceğini enine boyuna masaya yatırıp kararımızı vereceğiz. Pandemi döneminde transfer yapmak çok zor. Yabancı transferi yapmak daha da zor. Elimizde her mevki için 4-5 yabancı oyuncu portfölyemiz var. Kadromuzdaki bir çok oyuncu ile anlaşıp onlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Kafamızda şuanda 4-5 yabancı oyuncu kadromuza katmak. Ayrıyetten bir dahaki sene banko oynayabilecek genç yeteneklerimizi kadromuza takviye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

4 OYUNCUMUZ SEZONU KAPATTI

Bu sezon 4 oyuncularının sezonu kapattığını söyleyen teknik direktör Bülent Uygun, '' Bugün Boldrin, Yasin, Baiano, Donsah sezonu kapattı. Baktığımız zaman kadromuzda sezonu kapatan oyuncularımız var. Bunlarla ilgili önlemleri de alacağız. Allah'tan haftalar öncesinde iyi puan toplamış olmamız bizim için çok önemli'' diye konuştu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.