Yener'den Ali Şen'in sözlerine sert tepki

Yener'den Ali Şen'in sözlerine sert tepki

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Ali Şen'in sözlerine sert tepki gösterdi: "Tertemiziz"

“Trabzonspor, futbol tarihindeki temiz sayfasını aynen muhafaza etmiştir. Tarihimizde en ufak bir leke dahi yoktur. Bu takım, geçen sene pırıl pırıl bir sezon geçirmiştir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’in, UEFA’nın şike soruşturmasında ismi geçen Trabzonspor’a da 5 yıl ceza verebileceği şeklindeki sözleri, Bordo-Mavili yöneticileri kızdırdı. Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, geçtiğimiz sezon çok önemli bir başarıya imza attıklarını hatırlatarak, “Trabzonspor, futbol tarihindeki tertemiz sayfasını bu kadar kirlenmişliğe rağmen aynen muhafaza etmiştir. Bundan sonra da muhafaza etmeye devam edecektir. Kimse şüphe dahi duymasın ki biz tertemiziz. Tarihimizde en ufak bir leke yoktur” sözleriyle Ali Şen’e yanıt verdi. Trabzonspor’u konuşurken herkesin çok dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Yener, “Bizim kimseyle sorunumuz yok. Şampiyonluk kupamızı da istiyoruz. Başkanımız Sadri Şener’in bu doğrultuda yaptığı çıkışları da aynen destekliyoruz ve altına imzamızı atıyoruz. Trabzonspor, geçen sezon pırıl pırıl bir sezon geçirmiştir” diye konuştu.

‘BİLİNÇLİ BİR TARAFTARA SAHİBİZ’
Bordo-Mavili ekibin çok bilinçli bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Yener, “Dünyanın en pahalı takımını da oluştursanız, arkanızda bilinçli bir taraftar topluluğu yoksa başarı şansınız çok az. Biz bu anlamda şanslıyız. Taraftarımız çok bilinçli. Her koşulda bizi destekliyorlar. Avrupa maçlarımızda her yerdeler” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.