Yılmaz Bal Eleştirilere Cevap Verdi

Yılmaz Bal Eleştirilere Cevap Verdi

Çaykur Rizespor’un eski Teknik direktörü Ünal Karaman’ın ayrılmasıyla ilişkilendirilen yeşil mavili takımın sportif Direktörü Yılmaz Bal, Ünal hoca’ nın istifasıyla hiçbir bağının olmadığını söyledi. Bal, Ünal Hocanın ayrıldığını bir gün sonra öğrendiğini iddia etti

Çaykur Rizespor’un sportif direktörü Yılmaz Bal, sessizliğini bozarak spor kamuoyunun üzerine gelmesini değerlendirdi Ünal karaman’ın istifasıyla hiçbir bağının olmadığını kaydeden Bal, yeni teknik direktör Stjepan Tomas’la ilgili övgüyle bahsetti. Bal, Fenerbahçe’den puan almak istediklerini de sözlerine ekledi.

Takımdan ayrılan teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili konuşan Yılmaz Bal, “Ünal Hocanın ayrılmasıyla ilgili hiçbir bağım yok. Hiçbir zaman Ünal Hoca ile kişisel bir sorun yaşamadım. Kesinlikle öyle bir tartışma söz konusu değil Ünal hoca’ nın istifa etmesi en ufak bir müdahalem yoktur Kendisi istifa etmiştir Hocamız ve ekibinin kararıdır. Bende bu ayrılığı Kasımpaşa maçının ertesi günü öğrendim.” dedi.
 
Bal, yeşil mavili takımın yeni teknik Direktörü Stjepan Tomas’ tan övgü ile bahsetti. Bal, “Tomas Hoca, yıllarca Türkiye’ de değişik kulüplerde futbol oynadı. Türkiye süper ligini yakından tanıyor. Geçen yıl Okan Buruk Hoca’ nın ekibinde Rizespor ile yarım sezon çalıştı. Oyuncularımızı da çok iyi tanıyor Türk futbolunun yapısını da çok yakından biliyor. Adeta bizden birisi” dedi.
 
47 yaşındaki Hırvat teknik adamın çaykur Rizespor’da başarılı olacağına inandığını kaydeden Bal, “Türkiye’ yi bizim kadar iyi biliyor. Ülkemize yerleşmiş bir isim. Eğer başarılı olacağına inanmasaydım bizim aramızda olmazdı. Kısa süre içerisinde de takıma verdiği enerji ortada zaten.” dedi.
 
Yeni Malatyaspor maçında yeşil mavili takımın ortaya karakter koyarak üç puana ulaştığını kaydeden Bal, teknik direktör Mehmet Ali Karaca ve ekibini tebrik etti. Fenerbahçe’ den de puan almak istediklerini kaydeden Bal, “İddiası olmayan bir Fenerbahçe ile oynayacağız Bizim de az da olsa bir sıkıntımız var Bu sıkıntıyı yaşamamam için mutlaka Fenerbahçe maçından bir puan almak zorundayız. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.