Andropoz sezon 1 bölüm 1 izle ,  Andropoz izle full 1.bölüm - Andropoz 1.bölüm konusu

Andropoz sezon 1 bölüm 1 izle , Andropoz izle full 1.bölüm - Andropoz 1.bölüm konusu

Andropoz sezon 1 bölüm 1 izle | Engin Günaydın'ın başrolünde yer aldığı Andropoz dizisinin ilk sezonu netflix'te yayınlandı. İlk günlerde Türkiye listesinde 1.sıraya yerleşti.

Andropoz sezon 1 bölüm 1 izle | Engin Günaydın'ın başrolünde yer aldığı Andropoz dizisinin ilk sezonu yayınlandı. Dizi kısa sürede trend olmayı başardı. Peki ama Andropoz 1.bölüm konusu ne? Andropoz izlemek için hangi platforma girmek gerekir? İşte tüm detaylar ve Andropoz izle full 1.bölüm linki.

Andropoz sezon 1 bölüm 1 izle
Ses getiren Andropoz dizisinin ilk sezon bölümleri yayınlandı. Dizinin ilk bölümünü izlemek isteyenler için dizi hakkındaki detayları derledik. Andropoz izle full 1.bölüm linki...

Andropoz 1.bölüm konusu
50'li yaşlarındaki tuhafiyeci Yusuf birden değişimden ve hayatın kısalığından bahsetmeye başlayınca ailesi onun bu hâlini kötüye yorar. Halit, Yusuf'a ne olduğunu anlamaya çalışır.ve kendinde bir takım değişikliklere gider ama karısı farklı bir hastalığı olduğunu düşünür. Arkadaşıyla paylaşır.arkadaşıda acaba kanser oldu da bize söylemiyor diye onu takip eder. Am iş aslında öyle değildir.

Andropoz oyuncu kadrosu
Andropoz dizisinin oyuncu kadrosunda;

Engin Günaydın
Tamer Karadağlı
Derya Karadaş
Turgut Tunçalp
Gülçin Santırcıoğlu
Şebnem Hassanisoughi
Yuliia Sobol
Doğa Zeynep Doğuşlu
Ergin Torun
Melissa Dilber
Merih Dilber
gibi isimler yer alıyor.

Andropoz dizisi konusu
Andropoz dizisi konusu ve oyuncuları | Engin Günaydın'ın oyunculuğu nedeniyle ilgi gören Andropoz dizisinin fragmanları yayınlandı. Peki Andropoz Netflix'te ne zaman yayınlanacak? Andropoz dizisi kaç sezon sürecek? Netflix Andropoz yayın tarihi, oyuncuları ve detaylar...

Aile babası Yusuf, 50'sini geçince kafayı değişime takar. Saçını boyamakla başlayan bu masum değişim rüzgarının adrenalin dolu bir kasırgaya dönüşmesi ise fazla zaman almayacaktır.

Andropoz dizisi oyuncuları
Fragmanı yayınlanan Andropoz dizisi afişinde Engin Günaydın yer alıyor. Bunun yanı sıra dizinin başrollerinde; Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş yer alıyor.

Andropoz dizisi oyuncu kadrosu;

Engin Günaydın
Tamer Karadağlı
Derya Karadaş
Turgut Tunçalp
Gülçin Santırcıoğlu
Şebnem Hassanisoughi
Yuliia Sobol
Doğa Zeynep Doğuşlu
Ergin Torun
Melissa Dilber
Merih Dilber
Netflix Andropoz yayın tarihi
Fragmanlarıyla ilgi gören Andropoz dizisinin Netflix yayın tarihi 7 Ekim Cuma olarak duyuruldu. Dizinin fragmanlarını resmi YouTube kanalı üzerinden ya da Netflix'ten izleyebilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.