Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı

Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 183. bölüm fragmanı yayınlanmadı Pazartesi günleri yayınlanan fragman henüz yayınlanmaması vadi bu hafta yokmu sorusunu akıllara getirdi. ATV'nin internet sitesinde vadi'nin 183. bölümünün perşembe akşamı yayın akışında olmasına rağmen fragman yayınlanmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 183. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanacak mı büyük bir merakla bekleniyor.ATV ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 183. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Halen ne bir fragman ne de 183. bölüm özeti yayınlanmadı.Pana Film böyle uzun süre fragmanı ve özeti yayınlamıyınca Kurtlar Vadisi hayranları merak ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu 183. yeni bölüm 21 şubat perşembe akşamı yayınlanması gerekiyordu.

Kurtlar Vadisi Pusu geçmiş senelerde de futbol müsabakaları varken yayınlanmıyordu. Perşembe günü Fenerbahçe'nin maçı var herkezin aklında Kurtlar Vadisi yayınlanacak mı sorusu var. Bakalım Pana Film henüz yayınlanmıyacağına dair bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.