Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman bitiyor

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman bitiyor

Bahadır Özdener merak edilen soruya yanıt verdi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan Kanal 24'te yayınlanan Yiğit Bulut'la Sansürsüz programına konuk oldu.
"VADİ NE ZAMAN BİTECEK?"

Ekran başındakilerin de sosyal medya üzerinden katıldıkları programda en çok merak edilen konu Kurtlar Vadisi Pusu'nun ne zaman biteceğiydi. Diziyi haziran ayında bitecekmiş gibi yazdıklarını belirten Özdener şu ifadelere yer verdi: "Geçenlerde bir profesör 'Kürt meselesi çözülmezse Kurtlar Vadisi bitmez' demiş. Bu bölgede meseleler bitmez. Kurtlar Vadisi ne zaman biter biz bilmiyoruz. Bunun bir cevabı yok. Tabi Kurtlar Vadisi de her canlı gibi ölümü tadacak. Belki de, diziyi tamamen nihayetlendirmek değil de, konsept değiştirmek daha doğru bir yol."

KURTLAR VADİSİ SURİYE ÇEKİLECEK Mİ?

Özdener, Kurtlar Vadisi Suriye filminin çekilip çekilmeyeceğine ilişkin bir soruya da: "Biz düşünüyoruz, çalışıyoruz da Suriye eksenli birşey. Ama söylemek istediğimiz şeyler daha çok meselenin arka planını anlatmak üzere. Bunu da dizide zaman zaman anlatıyoruz. Haricen birşey anlatmamız, bir fikir ya da bir inanç doğrultusunda olursa tabi ki anlatırız. Bizim anlatmaktan çekineceğimiz bir konu yok. Sadece bize şu anda dizide anlattığımız yeterli geliyor. Ama dizide anlatılamayacak kadar tehlikeli birşeyler anlatmak istersek hemen filme yöneliriz" şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.