Mucize Doktor, final yaptı! Taner Ölmez, diziye duygusal bir veda yaptı

Mucize Doktor, final yaptı! Taner Ölmez, diziye duygusal bir veda yaptı

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, geçtiğimiz gün yayınlanan 64'üncü bölümüyle final yaptı.

Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, kişisel sosyal medya hesabından duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Ölmez bu paylaşımında, "Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi" ifadelerini kullandı.
Başrollerini Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut'un paylaştığı Mucize Doktor dizisi, dün akşam final bölümüyle son kez ekrana geldi. The Good Doctor uyarlaması olarak Türkiye'de çevrilen dizi, çok sayıda ülkenin televizyon kanallarında da yayınlamıştı.

 muzice-doktor-12.jpg
Mucize Doktor'un final bölümünde Ali Vefa ile sevgilisi Nazlı sonunda evlendi. Hatta Ali Vefa ve Nazlı bebeklerini kucaklarını aldı.

"KELİMELERLE İFADE EDEMEYECEĞİM DENEYİMLER YAŞADIK"Dizide Doktor Ali Vefa'yı canlandıran ve başarılı oyunculuk performansıyla alkış toplayan Taner Ölmez, sosyal medya hesabından final bölümü öncesi duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Ölmez paylaşımında "Kelimelerle ifade edemeyeceğimiz bir deneyim yaşadık Ali. Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi. Yapımda emeği geçen herkesi ve bizi büyük bir tutkuyla takip eden sizlere sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.
Mucize Doktor 64. bölümüyle ekrana veda etti! Başrol oyuncusu Taner Ölmez'in vedası duygulandırdı.

muzice-doktor-1.jpg
ONUR TUNA'YA ÖZEL VEDA

Taner Ölmez, dizideki rol arkadaşı Onur Tuna ile çektirdiği fotoğrafları da paylaştı. Ölmez'in paylaşımına yorum yapan Onur Tuna ise "Gardaş" yazarak kalp emojisi koydu.

sondakika com

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.