O Ses Türkiye Nur Cennet Uçar

O Ses Türkiye Nur Cennet Uçar

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Nur Cennet Uçar, davranışlarıyla jüri üyelerini hem hayretler içinde bıraktı, hem sinirlendirdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan, jüri üyeliğini Murat Boz Hülya Avşar,Mustafa Sandal ve Hadise'nin yaptığı ' O Ses Türkiye ' adlı yarışma programının dün akşam yayınlanan yeni bölümüne bir yarışmacının saygısız tavrı damgasını vurdu.

Nur Cennet Uçar performansı sonrası jüri üyleri ile girdiği diyaloglarda ki hitap tarzı hem jüri üylerinden hem de Acun Ilıca'dan büyük tepki gördü. Yarışmacı jüriye karşı uslübunu düzeltmeyince Acun, a Nur Cennet isimli yarışmacı üslubu nedeniyle yarışmadan diskalifiye etti.



O Ses Türkiye Nur Cennet. O ses Türkiye Acun'u kızdıran yarışmacı. o ses türkiye Nur Cennet Uçar. Nur Cennet Uçar Juri üyelerini kızdırdı. Nur Cennet Uçar  O ses türkiye. O ses türkiye nur cennet uçar. nur cennet juri üyelerini kızdırdı. O ses Türkiye juri üyesini kızdıran yarışmacı Nur cennet uçar. nur cennet uçar juriyi kızdırdı. acun nur cennet uçardı diskalifiye etti. o ses türkiye nur cennet uçar. nur cennet uçar kızıl mavi. kızıl mavi nur cennet uçar. o ses türkiye'ye katılan yarışmacı jüri üyesinden tepki aldı. O ses türkiye juriyi kızdıran yarışmacı. o ses türkiye izle. o ses türkiye nur cennet uçar. nur cennet uçar izle. o ses türkiye izle. nur cennet uçar izle.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.