Bakan Uraloğlu, Bayramlaşma Programları İçin Memleketi Trabzon’da

Bakan Uraloğlu, Bayramlaşma Programları İçin Memleketi Trabzon’da

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU, BAYRAM ZİYARETLERİ İÇİN GELDİĞİ MEMLEKETİ TRABZON'DA AİLESİ VE AKRABALARINI ZİYARET ETTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı dönüşü sürücülere uyarılarda bulunarak, "Mutlaka dönüş yolunda acele etmeden, zamanında yola çıkarak, varacağımız yerlere varalım istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almış durumdayız" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon'da ailesi ve akrabalarını ziyaret etti. Düzköy ilçesinde babası Ali Uraloğlu'nun elini öperek bayramlaştıktan sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Uraloğlu, belediye binasında düzenlenen bayramlaşmaya da katıldı. Bayramlaşma programının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bütün taşıma modlarında, hava, karayolu, ulaşım olsun yakından takip etiklerini belirterek, "Bütün ülke genelinde suhuletle, huzur içinde geçirdiğimiz bayram var. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bütün taşıma modlarında, hava, karayolu, ulaşım olsun yakından takip ediyoruz. Çok şükür önemli problemimiz yok. Mutlaka dönüş yolunda trafik tekrar yoğunlaşacaktır. Pazar günü için İçişleri Bakanlığımızla koordineli, ağır taşıtların belli güzergahlarda trafiğe çıkmamaları noktasında 1 günlük önlem aldık; o da işimizi birazcık daha rahatlatacaktır. Mutlaka dönüş yolunda acele etmeden, zamanında yola çıkarak, varacağımız yerlere varalım istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almış durumdayız. Trabzon'da da bayram boyunca belli etkinliklerimiz, ziyaretlerimiz olacak. Bayramımız doya doya, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak; özellikle Ramazan Bayramı manevi değerlerimizin yükseldiği, Ramazan'ın sonunda bayram sevincini yaşadığımız günlerdeyiz. Tüm milletimizin bayramı mübarek olsun" dedi.

Bakan Uraloğlu daha sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından Meydan Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katılarak partililer ve hemşehrileriyle bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.