Çaytv'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlun'a hayırlı olsun  ziyareti

Çaytv'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlun'a hayırlı olsun ziyareti

Televizyonumuz İmtiyaz Sahibi İsmail Torlak,Genel Yayın Yönetmenimiz Hasan Yavuz Bakır ve Trabzon Temsilcimiz Halil İbrahim İleli'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlun'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 Televizyonumuz İmtiyaz Sahibi İsmail Torlak,Genel Yayın Yönetmenimiz Hasan Yavuz Bakır ve Trabzon Temsilcimiz Halil İbrahim İleli'den  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlun'a hayırlı olsun  ziyareti gerçekleştirildi.

gör.


 
Bölge ve Trabzon ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Hasan Yavuz Bakır Televizyonumuz hakkında bilgiler verdi.
 
Samsun'da bir şube daha açılacak olduğunun aktarıldığı sohbette Televizyonumuz İmtiyaz Sahibi İsmail Torlak" yaklaşık 1 yıldır sizleri takip ediyordum. Elazığ ve Van'da ki görevleriniz de çok başarılı olduğunuzu da duymuştum Trabzon'da oluşunuz bir şans" dedi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Çay Televizyonunun Bölgede büyük bir yere sahip olduğuna değinerek " özellikle yurt dışındaki Karadenizli vatandaşlarımız sizleri takip ediyor bölgeden haberdar oluyorlar. bende Trabzon'a gelmeden önce de  Çay Tv takip eden birisiyim şimdide zevkle izliyorum " dedi.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.