YOMRA'DA CORONAVİRÜS SEFERBERLİĞİ

YOMRA'DA CORONAVİRÜS SEFERBERLİĞİ

Yomra Belediyesi, dünya genelinde etkili olan coronavirüs salgınına karşı dezenfektasyon çalışmalarına ivedilikle devam ediyor.

 Yomra Belediyesi, dünya genelinde etkili olan coronavirüs salgınına karşı dezenfektasyon çalışmalarına ivedilikle devam ediyor. İlçe genelindeki ortak kullanım alanları Yomra Belediyesi ekiplerince ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Karadeniz genelinde herhangi bir coronavirüs vakası görülmemekle birlikte, tedbiri elden bırakmadıklarını söyledi. Dünya genelinde etkili olan bu salgın nedeniyle panik yapmanın doğru olmadığını kaydeden Bıyık, "Ülkemizde şuana kadar doğrulanmış iki vâka var.

O hastalarında genel durumlarının iyi olduğunu ve hastalığın kontrol altına alındığını biliyoruz. Türkiye genelinde bir salgın söz konusu değildir. Buna rağmen elbette ciddi bir risk bulunuyor, dikkatli ve tedbirli olmak durumundayız. İlaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bunun yanında kişisel temizliğe de çok dikkat edilmelidir. Ellerimizi sıcak su ve sabun ile yıkamak, virüsü karşı alınabilecek en iyi tedbirlerden biridir" diye konuştu.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.