100 kişi iş sahibi olacak Çay Televizyonu canlı yayınlandı

100 kişi iş sahibi olacak Çay Televizyonu canlı yayınlandı

Kura çekimi saat 13:00’de naklen Çay Televizyonu ekranlarındaydı


PUAN DUMUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Rize`de, Türk Telekom bünyesinde kurulacak olan çağrı merkezine personel alım kuraları İsmail kahraman kültü merkezinde  noter huzurunda çekildi. bu heyecan çay televizyonu ekranlarından canlı yayınladı..

 

Rize`de, Türk Telekom bünyesinde kurulacak olan çağrı merkezine personel alım kuraları İsmail kahraman kültür merkezinde  noter huzurunda çekilecek. Kuradan sonra 500 kişi arasından ilk aşamada 100`ü, sene sonunda hizmete girmesi planlanan çağrı merkezinde işe başlayacak.Rize’de yaşanacak olan bu heyecan çay televizyonu akranlarından saat 13:00’de canlı yayınla ekrana taşıdı..

   Yetkililerden alınan bilgiye göre, çağrı merkezine iş başvurusu için müracaat eden ve yapılan mülakatlarda başarı gösteren 500 kişi, İsmail Kahraman Kültür Merkezi`nde saat 13.00`da noter huzurunda yapılan kura çekimlerinde  500 aday arasından 100 şanslı aday kuralar sonrası belli oldu... sene sonuna kadar hazır hale getirilmesi planlanan çağrı merkezinde işbaşı yapacak. Yetkililer, çağrı merkezinin ilk aşamada 100 personel ile hizmete gireceğini ve merkezde çalışacak olan personel sayısının ilerleyen zamanlarda arttırılacağını bildirdi.

İŞTE KAZANANLARIN LİSTESİ

 

ÇAYTV'Yİ CANLI İZLEMEK İÇİN SİTE ÜSTÜNDEKİ ÇAYTV CANLI İZLE BUTONUNA BASARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.